Servei de promoció internacional AeballUPMBALLFacebookFacebookFacebookTwitterLinkedinYoutube

pla de promociódocumentació d’accionscontacte

Servei de promoció internacional
EXTERNALITZACIÓ

A qui va dirigit el programa
Èxit Empreses?:
Empreses que volen començar a exportar i no tenen els recursos humans ni els coneixements adients.

Empreses que ja han començat a exportar però volen desenvolupar les seves exportacions en un o diversos mercats exteriors

Empreses que ja exporten de forma substancial però a les que manquen recursos humans i lingüístics per obrir determinats mercats exteriors.


Com t’ajudem? Posem un equip de consultors a la disposició de les empreses, per, gràcies a la seva experiència i fonts d’informació, acordar mercats i clients objectius, canals d’entrada, forma de promoció dels productes, etc.

Realitzar la tasca comercial necessària i convertir-se, si així ho desitja la vostra empresa, en el seu departament d’exportació en 2 països objectiu.

També ens encarreguem de totes les gestions administratives relacionats amb les vendes internacionals de les empreses.Equip de treball Comptem amb personal nadiu alemany, francès, anglès, portuguès i rus que utilitzarem, de forma individual o combinada, en funció dels mercats escollits.Calendari d’accions
FASES
Mes
1
Mes
2
Mes
3
Mes
4
Mes
5
Mes
6
Mes
7
Mes
8
Mes
9
Mes
10
Mes
11
Mes
12
Reunió de inici de programa a l'empresa per conèixer els productes, l'empresa i la situació i motivacions d'aquesta. Recollida de decumentació existent.                        
Selecció i priorització dels 2 mercats a treballar                        
Reunió de l'empresa per presentar la selecció i priorització de mercats i presentació de pla d'acció anual amb full de ruta i pressupost d'accions. Validació amb l'empresa i/o correcions                        
Cerca de contactes potencials en els països objetiu 1                        
Gestió de contactes i seguiment sel apís objetiu 1: gestió comercial de contactes: conatcte telefònic, tramesa de documentació, seguiment, rebuda de pressupostos, preparació d'ofertes, negociació i seguiment.                        
Assesorament i resolució de dubtes                        
Cerca de contactes potencials en el països objectiu 2                        
Visites als països objetiu 1/2                        
gestió de contactes i seguiment del país objectiu 1/2                        
Reunions de seguiment abans i després de cada viatge                        
Informe d'activitats                        


Proposta econòmica
1.242,00 € + IVA per empresa / mes i un pagament únic per despeses d’inscripció: 395€ + IVA

La durada normal del programa es d’un any, però l’empresa pot cancel·lar la seva participació avisant amb 30 dies d’antelació.

Inclou:

Un membre del nostre equip dedicat a l’empresa acompanyarà en les visites comercials en cas de necessitat de traducció. Aquest concepte, de ser necessari, es facturarà a part.

Traduccions de tota la documentació promocional necessària per entrar al mercat.

Totes les hores de consultoria i dedicació del consultor sènior: hores presencials que es necessitin, hores de gestió i redacció de contractes, acompanyament en negociació.

Gestió diària comercial tant amb client final com amb distribuïdor o agent comercial, i totes les despeses relacionades amb la gestió comercial des de les oficines (telèfon i fax).

Treball amb email del grup o de l’empresa: es treballa en absoluta transparència.

Les bases de dades treballades i documentació generada queda en poder de les empreses.

AEBALL - Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat * UPMBALL - Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dreta - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Fax. 93.337.50.15 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Política de cookies